AJÁNLÁSOK

 • Lednyiczky Gábor  „A sportot az önkifejezés egyik legjobb lehetőségének tartom. Minden erőmmel azon vagyok, hogy segítsem a sportolókat teljesítményük növelésében. Megértettük az élettani folyamatok összehangolásának szükségességét. Segítünk a mentális és a fizikai felkészülésben. Olimpikonjaink visszajelzései és kimagasló eredményei büszkévé tesznek bennünket!"

 • Dr. Babindák Elvira

  „A győzelemhez nem elég, ha egy versenyző tehetséges és jól edz. Az számít, hogy a verseny pillanatában mennyire optimális testileg és lelkileg. Könnyű az éremről lemaradni, 4 év munkája veszhet kárba a rossz pillanat miatt. A stresszoldás által optimális állapotba kerül a versenyző, ami javítja a reakciókészségét, az összpontosítást, izmai is gyorsabbak. Ezt a módszert alkalmazom, ha a versenyzőknek teljesítőképességük csúcsát kell nyújtaniuk."

 • Varga Tamás  "A BRT része az életemnek. Mióta megtapasztaltam kedvező hatását, soha nem hagytam ki egyetlen hetet sem kezelés nélkül."

 • Kiss Balázs


  „Gyakran van szükségem regenerációra, tökéletes koncentrációra. Szeretek 100 %-os teljesítményt nyújtani. A Lenyo eszközeit folyamatosan használom."

 • Kovács Katalin  „ A londoni Olimpián, gyakran használtuk a Lenyo eszközöket. Nagyon örülök, hogy arany érmet szereztem."

 • Dr. Komka Zsolt

  „A Londoni Olimpiára való felkészülés idején a sportolók sokkal jobban bírták a terhelést. Jobban aludtak, az esetleges túlterheltségből adódó tünetek reggelre eltűntek. A felkészülés során éjszaka is használták a készülékeket. „

 • Kulifai Tamás

  „ Ha regenerálódni szeretnék, és frissen nagy teherbírással kezdeni a nap, következő edzését, vagy versenyét, szívesen használom a Lenyo készülékeket. Éjszaka is használom az eszközt. Jó kipihenten ébredni!"

 • Csomor Erika

  " Naponta használom a Lenyo készülékeket a felkészüléshez. Fontos számomra az izmok karbantartása, az adaptáció és a szellemi felkészülés. Egy közel 9 órás Ironman verseny után, mindig az az első, hogy Lenyo matracra fekszem."

 • Huszár Erika

  "Versenyek idején fontos, hogy gyorsan tudjunk felkészülni a szereplésre, azonnal kezeljük a sérüléseket és a jég hidege se okozzon egyéb megfázásos problémákat. A Lenyo készülékeket használtuk, mind edzések, mind versenyek előtt és után."

 • Prof. Dr. Pavlik Gábor

  „Varga Tamásnál, amikor 1997-ben Olaszországban játszott, az orvosi vizsgálat gerincoszlopi gyulladást állapított meg. Semmilyen kezelés nem használt és már a műtétet készítették elő, amikor Tamás egy barátja azt javasolta, hogy próbálja ki az elektromágneses terápiát. Tamás így jutott el a Hippocampus Intézethez, és naponta több BRT kezelést kapott, amit étrendváltozással és masszázzsal kombinált. 1999-ben újra, mint profi vízilabdázó kezdte a szezont. „

 • Kotsis Edina


  „Lábam egy külföldi versenyen megsérült, lábközépcsontom eltört, de nem alakult ki duzzanat, ödéma, fájdalom. Sérülések esetén azonnal használom a Lenyo készüléket."

 • Tóth Balázs

  „A jobb Achillesem több évig fájt, semmi nem segített. Mióta megismertem a Lenyo készülékeket gyakran használom őket. Nagyon jó formában vagyok, Achillesem is jól bírja a terhelést."

 • Csollány Szilveszter
  „A 2002-es világbajnokság előtt sérült voltam, a bicepszem be volt gyulladva, nagyon fájt. Egy másik versenyt le is kellett mondanom. A debreceni világbajnokság idején ismertem meg a Lenyo eszközöket és lehetőségünk volt őket használni a felkészülés alatt. Arany érmet szereztem"