Kedves Érdeklődő!

 

 

Köszöntöm honlapunkon, örömmel tölt el, hogy megtisztel figyelmével. Röviden bemutatkozom. 

Saját élettapasztalataim és nehézségeim ösztönöztek arra, hogy az emberi életminőség javítása legyen az életcélom. Egyetemi tanulmányaim alatt ismerkedtem meg a bioenergetikai folyamatokkal. Innen ered a motiváció a jövő módszerének tartott Bioregulációs Technológia (BRT) fejlesztése iránt. Sok éves kutatómunkám eredménye a Lenyo eszközökben alkalmazott innovatív technológia.

Szerzője és társszerzője vagyok különféle tudományos munkáknak, amik nemzetközi tudományos folyóiratokban jelentek meg. Rendszeresen előadok nemzetközi kongresszusokon, konferenciákon. A világ számos országában tartok oktatásokat ebben a témakörben. 

2001-ben alapítottam a Hippocampus-BRT Kft-t a Lenyo márkajelzésű bioregulációs wellness eszközök fejlesztése illetve gyártása céljából. A termékeken kívül használati módszereket és oktatási anyagokat fejlesztettünk ki a technológia közvetlen és precíz alkalmazásának elősegítésére.

Széles termékválasztékunkkal az a célunk, hogy ez a korszerű, mellékhatásoktól mentes módszer mindenki számára hozzáférhető legyen.
Az alapítás óta eltelt évek sikerei bizonyítják az alkalmazás létjogosultságát.

A cég termékeit több mint 20 országban forgalmazzák. A forgalom növekedésével párhuzamosan egyes országokban képviseletek jöttek létre. A képviseletek elérhetősége a partnerek menüpont alatt található.
2014-től a pályázati lehetőségeknek köszönhetően nyitottunk a diagnosztika irányába. Ezzel kívánjuk kielégíteni az eszközeink által nyújtott előnyök mérhetővé tételének igényét.


Fontos számunkra, hogy világszinten élenjáró megoldásokat kínáljuk az életminőségük javításáért tenni hajlandó embereknek.
Felhasználóink visszajelzései és a Lenyo készüléket használó olimpiai bajnokok kimagasló eredményei büszkévé tesznek bennünket az eddigi teljesítményünkre és erősítenek minket a jövő kihívásaiban. 

Legyen részese egy minőségibb életnek!


Lednyiczky Gábor