BRT - HOMEODINAMIKA


Mi a homeodinamika: Az élő szervezetek változó külső és belső körülményekhez való alkalmazkodó képessége, amellyel önmaguk viszonylagos biológiai állandóságát biztosítják. 

A szervezet anyagot, energiát és információt cserél belső és külső környezetével az önszabályozó működés fenntartásához.

A homeodinamika rendszerét elektromágneses hullámokon terjedő információk irányítják

Mint az a történettudományi háttérben leírtakból kitűnik, tudósok igazolták, hogy a homeosztázis rendszerét elektromágneses hullámokon terjedő információk irányítják. A szervezet külső és belső elektromágneses alapon áramló információs kapcsolódásait biokommunikációnak nevezzük.

Biokommunikációt zavaró tényezők

Ezeket a jeleket különböző belső és külső tényezők zavarhatják (mozgáshiány, rossz minőségű és nem megfelelő táplálkozás, folyadékbevitel, stressz, elektroszmog, környezetszennyezés, gyengülő földi mágneses tér…)

Súlyos, többszöri vagy tartós káros hatások hátráltathatják a szervezet önszabályozó folyamatait

A szervezet kiváló önregeneráló képességgel rendelkezik, folyamatosan képes a különböző őt érő hatásokat korrigálni, még extrém esetekben is. Közérzet romlása akkor következhet be, ha túl sok vagy túl súlyos káros behatás éri hosszabb időn keresztül a szervezetet. Ez gátolhatja, vagy akár blokkolhatja a szervezet azon képességét, hogy az önregeneráló erőit megfelelően használja. Ezáltal biokommunikációs zavar következhet be

             Bioregulációs technológia (BRT)

A Kvantumfizika korában, tudományos kutatásokkal bizonyított, hogy az emberi szervezetet felépítő sejtek, szövetek, szervek működése, a folyamatok összehangolása, elektromágneses hullámokon terjedő  biokommunikáción alapul. Sejtjeinkben átlagosan 100 000 élettani folyamat megy végbe másodpercenként. A biokommunikációs folyamatokhoz szükséges elektromágneses hullámok frekvenciasávjainak erősítését nevezzük bioregulációnak.

A BRT a tudósok által eddig beazonosított - a homeodinamikára előnyösen ható - frekvenciatartományokban rendkívül gyenge intenzitású, pulzáló elektromágneses (PEMF)  és mechanikus hullámokat használ fel. Az erősítési folyamatnak köszönhetően helyreállhat a káros tényezők miatt megzavart biokommunikáció.